10 september middeleeuws feest

Kasteel Sypesteyn staat op zondag 10 september in het teken van de middeleeuwen. Wil jij zien hoe het er vroeger aan toe ging? Kom dan naar Loosdrecht en beleef een middeleeuwse feestdag! Kasteel Sypesteyn is geopend van 11.00 uur tot 16.30 uur. Ingang is bij het blauwe hek.

De kasteeldeuren gaan exclusief open voor familierondleidingen. Bard Esdor staat klaar om magische verhalen te vertellen. Een onhandige, maar grappige waarzegster voorspelt een positieve toekomst. Beleef hoe de ambachtelijke smid aan het werk is. Geniet van een theatervoorstelling, middeleeuwse muziek, schminken en na de speurtocht in de prachtige kasteeltuin weet jij alles over de Middeleeuwen! Wanneer je ook nog hebt leren zwaardvechten en boogschieten onder begeleiding van echte ridders, word je tot ridder of jonkvrouw geslagen en ontvang je een kasteelcertificaat! Afijn, een hele dag plezier voor jong én oud!

Ook is het mogelijk om hier uw bourgondischepicknick te reserveren! € 19,95 voor een volwassenen en € 14,95 voor kinderen van 3 tot 15 jaar. De mand is aftehalen bij ons op het terras.

Bourgondischepicknick
Ik ga akkoord met de privacy- en cookieverklaring. *