Organiseer

Organiseer bij Hof Sypesteyn uw zakelijke bijeenkomst, persoonlijke feest of andere gelegenheid. Er zijn tal van mogelijkheden op ons ruime terras, in de unieke tuin, het koetshuis of de gewelfkelder. Wij denken graag met u mee en geven elke bijeenkomst een persoonlijke touch.  

Neem vrijblijvend contact met ons op via het offerteformulier of bel naar 035 622 8880. 

Zakelijke bijeenkomst

Hof Sypesteyn is een uitstekende locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Een (netwerk)borrel bij ons op het terras, een vergadering in het koetshuis of een private dining in een van onze gewelfkelders. Wij hebben voor elke gelegenheid een unieke ruimte. 

Vraag een offerte aan via de onderstaande button of neem telefonisch contact met ons op via 035 622 8880. Wij maken graag een passend voorstel.

Persoonlijke bijeenkomst

Op zoek naar een unieke locatie waar u heerlijk in de buitenlucht of op ons overdekte terras kunt genieten van de ambiance en uw dierbaren? Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor elke gelegenheid, zoals een borrel met bijpassende amuses, een wijnproeverij of een geheel verzorgd diner in samenwerking met onze vaste chef. 

Vraag een offerte aan via de onderstaande button of neem telefonisch contact met ons op via 035 622 8880. Wij maken graag een passend voorstel.

maak kennis met het kasteel

Maak kennis met het prachtige Kasteel Sypesteyn. Vraag ons naar de mogelijkheden om samen met uw collega’s, familie, vrienden of personeel een rondleiding te krijgen door het prachtige kasteel of kasteeltuin.  

Wij bieden in samenwerking met de stichting verschillende arrangementen aan. Sluit uw rondleiding bijvoorbeeld af met een borrel of wijnproeverij! Vraag een offerte aan via de onderstaande button of neem telefonisch contact met ons op via: 035 622 8880.