Trouwen op sypesteyn

Trouwen op Hof Sypesteyn! Geef elkaar het jawoord op het prachtige kasteel en landgoed Sypesteyn in Loosdrecht. Geniet van een prachtige ambiance waar u samen met uw dierbaren dit onvergetelijke moment kunt vieren. 

Samen met u als gast, het trouwteam van Kasteel Sypesteyn en de gevestigde horeca zullen wij ervoor zorgen dat het een dag wordt om nooit meer te vergeten! 

Neem vrijblijvend contact met ons op via het offerteformulier of bel naar 035 622 8880. Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. 

 

ceremonie

Er zijn tal van mogelijkheden voor de ceremonie. Neemt u bijvoorbeeld plaats in de monumentale Lage Zaal, gevestigd in het kasteel. Of wilt u de ceremonie in onze prachtige historische tuin laten plaatsvinden? Wij denken graag met u mee.

Een kerkelijke inzegening kan worden voltrokken in de Sijpekerk, op vijf minuten loopafstand van het kasteel. Uiteraard is het ook mogelijk bij ons in het huwelijk te treden. 

Wij nodigen u graag uit voor een eerste kennismakingsgesprek, waarin wij op basis van uw wensen en ideeën meekijken wat de mogelijkheden zijn. Neem contact op via: 035 622 8880 of reserveren@hofsypesteyn.nl 

Catering

Ook met de catering staan wij geheel voor u klaar! Ontvangst met koffie & thee, een borrel met amuses, of een volledig ingevuld diner in samenwerking met onze vaste chef van Hof Sypesteyn. Wij denken graag mee. 

Neem contact op via het offerteformulier en vul hier uw wensen in. Wilt u eerst langskomen voor een gesprek? Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. voor het trouwen op Hof Sypesteyn.