Vergaderen

Vergaderen op Hof Sypesteyn? Een unieke locatie aan de rand van Loosdrecht. Een prachtige locatie waar u in allen rust en ruimte kunt vergaderen, presenteren of netwerken. Vergader in een van onze vergaderruimtes of heerlijk buiten in onze unieke tuin. 

Wilt u de dag op een ontspannen manier afsluiten? Dat kan met bijvoorbeeld een borrel, diner of (wijn-)proeverij. 

De locatie is centraal gelegen en is goed bereikbaar met de auto. Parkeren kan langs de weg of op de parkeerplaats achter de kerk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan via de onderstaande button.  

Onze ruimtes 

Bij Hof Sypesteyn beschikken wij over verschillende ruimtes waar wij uw bijeenkomst kunnen faciliteren. Neemt u plaats in ons Koetshuis, een heerlijke ruimte gevestigd op het landgoed van Sypesteyn. Het koetshuis beschikt over een eigen keuken met koffie & thee, een heerlijk tuintje met terras en de hoofdzaal.

Neemt u na de vergadering plaats tussen de wijnen in een van onze gewelfkelders. Op deze unieke plek in het kasteel kunnen wij voorzien van een borrel, proeverij of diner. 

Catering

Van lunch tot diner en van borrel tot (wijn-)proeverij, het is allemaal mogelijk. Wij verzorgen het in samenwerking met onze vaste chef, sommelier of bedienend personeel.  

Vergaderen op Hof Sypesteyn? Vraag een offerte aan of kom langs voor een kennis makingsgesprek. De koffie staat klaar!