Vergaderen

Vergaderen in Loosdrecht bij Hof Sypesteyn? Een unieke locatie aan de rand van Loosdrecht en Hilversum. Een prachtige locatie waar u in alle rust en ruimte kunt vergaderen, presenteren of netwerken. Vergader in een van onze vergaderruimtes of heerlijk buiten in onze unieke tuin. 

Wilt u de dag op een ontspannen manier afsluiten? Dat kan met bijvoorbeeld een borrel, diner of (wijn-)proeverij. 

De locatie is centraal gelegen en is goed bereikbaar met de auto. Parkeren kan langs de weg of op de parkeerplaats achter de kerk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan via de onderstaande button.  

Onze ruimtes 

Bij Hof Sypesteyn beschikken wij over verschillende ruimtes waar wij uw bijeenkomst kunnen faciliteren. Neemt u plaats in ons Koetshuis, een heerlijke ruimte gevestigd op het landgoed van Sypesteyn. Het koetshuis beschikt over een eigen keuken met koffie & thee, een heerlijk tuintje met terras en de hoofdzaal.

Neem na de vergadering plaats bij ons op het terras, in de Lagezaal of in de gewelfkelder. Hier kunnen wij u voorzien van onze heerlijke producten in de vorm van een lunch, diner of borrel. Wij denken graag met u mee in de mogelijkheden.

Catering

Van lunch tot diner en van borrel tot (wijn-)proeverij, het is allemaal mogelijk. Wij verzorgen het in samenwerking met onze vaste chef, sommelier of bedienend personeel.  

Dit alles kan in één van onze verschillende ruimtes. Neemt u plaats op het terras, de gewelfkelder of onze Lagezaal in het kasteel? De locatie beschikt over een royale tuin waar er tal van mogelijkheden zijn voor (team-) activiteiten.

Vergaderen in Loosdrecht bij Hof Sypesteyn? Vraag een offerte aan of kom langs voor een kennis makingsgesprek. De koffie staat klaar!