hof sypesteyn

Hof Sypesteyn is een horeca locatie gevestigd op het prachtige kasteel Sypesteyn. Wij beschikken over een heerlijk overdekt terras, waar u kunt genieten van de lekkerste producten. Bekijk onze menukaart via de onderstaande button. 

Naast ons terras beschikken wij over een gewelfkelder die zich uitstekend leent voor private dining of (wijn)proeverijen. Neem een kijkje in onze schatkamer waar prachtige wijnen te vinden zijn uit verschillende landen en streken. * Menukaart onder constructie.

Ons terras is geopend op zaterdag en zondag van 11:00 tot 18:00

Private dining & tasting

Naast ons terras, dat geopend is tijdens de openingstijden van het museum, bieden wij arrangementen op maat aan. Dit kan in een grotere groepsvorm bij ons op het terras of met een select gezelschap in een van onze gewelfkelders. 

Denk hierbij aan een diner samengesteld met onze chef, een wijnproeverij met onze sommelier of een bier tasting met onze leverancier.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het offerte formulier of bel naar 035- 622 8880. Wij maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

Ontdek kasteel sypesteyn

Ontdek samen met ons het kasteel! Boek hieronder een van onze arrangementen of haal bij onze bar uw koffie, thee of frisdrank “to-go”. 

Wij bieden verschillende activiteiten aan, zoals een picknick in de tuin, high wine op het terras of een wandelarrangement. Selecteer een datum en een tijdslot via de onderstaande button. 

Heeft u vragen over onze arrangementen neem dan vrijblijvend contact met ons op via 035- 622 8880 Of kom langs bij de horeca tijdens de openingstijden van het kasteel. * Binnenkort te boeken.