hof sypesteyn

Wij ontvangen u graag op ons terras van woensdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur. *LET OP: op woensdag verzorgen wij geen lunch.

Hof Sypesteyn is een horeca gelegenheid op kasteel Sypesteyn. Wij beschikken over een heerlijk zonnig terras, waar u kunt genieten van de lekkerste producten. Bekijk onze menukaart via de onderstaande button. Wilt u een arrangement op maat? Wij denken graag et u mee in de mogelijkheden! 

Naast ons terras beschikken wij over een gewelfkelder die zich uitstekend leent voor private dining of (wijn)proeverijen. Neem een kijkje in onze schatkamer waar prachtige wijnen te vinden zijn uit verschillende landen en streken. 

Private dining & tasting

Naast ons terras, dat geopend is tijdens de openingstijden van het museum, bieden wij arrangementen op maat aan. Dit kan in een grotere groepsvorm bij ons op het terras of met een select gezelschap in een van onze gewelfkelders. 

Denk hierbij aan een diner samengesteld met onze chef, een wijnproeverij met onze sommelier of een bier tasting met onze leverancier.

Neem vrijblijvend contact met ons op via het offerte formulier of bel naar 035-6228880. Wij maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

Ontdek kasteel sypesteyn

Ontdek samen met ons het kasteel! Boek hieronder een van onze arrangementen of haal bij onze bar uw koffie, thee of frisdrank “to-go”. 

Ook is het mogelijk om bij ons een Picknick arrangement te boeken. Haal uw Picknick mand op bij de horeca en geniet van de prachtige kasteel tuin. Zoek een mooie plek en geniet!  

Heeft u vragen over onze arrangementen neem dan vrijblijvend contact met ons op via  035-6228880 Of kom langs bij de horeca tijdens de openingstijden van het kasteel.